450 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
2 šaukšteliai sausų mielių,
2 šaukšteliai cukraus,
250 ml vandens,
žiupsnelis druskos,
200 g pomidorų pastos,
150 g virtos mėsos,
125 g tarkuoto fermentinio sūrio,
šaukštas pieno.
GAMINIMAS:
Iš pradžių miltus sumaišykite su kepimo milteliais, paskui - su druska, mielėmis ir cukrumi. Vandenį pašildykite iki 40 laipsnių ir sumaišykite su miltų mišiniu. Tešlą išverskite ant miltais pabarstytos lentos ir baikite minkyti rankomis. Gatavą tešlą iš karto iškočiokite. Turi išeiti maždaug 30x40 cm dydžio stačiakampis.
Tešlos lakštą aptepkite pomidorų pasta, apibarstykite sūriu ir smulkiai supjaustyta mėsa. Standžiai susukite, volelio kraštą patepkite pienu ir gerai užspauskite. Suktinį aštriu peiliu supjaustykite 3 cm storio griežinėliais, juos atsargiai perkelkite į skardą ir 180 laipsnių karštumo orkaitėje kepkite 15-20 min.