Keptos vištų blauzdelės su kivių marinatu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptos vištų blauzdelės su kivių marinatu


INGREDIENTAI:

8 vištų blauzdelės,
2 kiviai,
1/2 citrinos sulčių,
2-3 česnako skiltelės,
1 šaukštas sojų padažo,
1-2 šaukštai majonezo,
1 šaukštelis cukraus,
druskos,
maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Kivius nulupkite ir sutrinkite į tyrelę. Į ją supilkite citrinos sultis, sojų padažą, įdėkite majonezo, suberkite susmulkintus česnakus, cukrų, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.

Į gautą marinatą sudėkite vištų blauzdeles ir palikite marinuotis 4 valandas. Tada blauzdeles drauge su marinatu sudėkite į kepimo rankovę ir kepkite apie valandą 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668