Makaronai su padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronai su padažu


INGREDIENTAI:

250 g spagečiu,
žaliųjų alyvuogių,
trečdalis saliero gumbo,
šaukštas sviesto,
bazilikų lapelių,
šaukštas aliejaus,
druskos,
pipirų.

Bolognese p a d a ž u i:
500 g savo sultyse konservuotų pomidorų be odelių,
300 g jautienos arba kalakutienos faršo,
svogūnas,
saliero stiebas,
morka,
druskos,
pipirų,
raudonėlių,
šaukštas "Vorčesterio" padažo,
pusė puodelio baltojo sauso vyno.


GAMINIMAS:

Paruoškite mėsos padažą: svogūną susmulkinkite, kelias minutes pakepinkite aliejuje, tada sudėkite nuskustą ir stambia trintuve sutarkuotą morką, smulkintus salierus ir vis pamaišant kepinkite ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės. Tada padidinkite ugnį, sukrėskite šakute maigytą faršą ir neuždengus keptuvės, kad faršas nepradėtų troškintis, kepkite, kol mėsa apskrus.

Supilkite vyną, "Vorčesterio" padažą, smulkintus pomidorus ir dar 10-15 min. padažą pakaitinkite. Galiausiai pasūdykite ir pagardinkite pipirais bei raudonėliais. Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje su šaukštu aliejaus, tada nuvarvinkite ir padėkite šiltai.

Saliero gumbą nulupkite, supjaustykite šiaudeliais ir, iki suminkštės, pakepinkite šaukšte sviesto. Spagečius išdalykite į lėkštes, apliekite paruoštu mėsos padažu, šalia berkite alyvuogių, ant viršaus išdėliokite keptus salierus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668