Aluje virtas karpis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aluje virtas karpis


INGREDIENTAI:

1 karpio (sveriančio apie 1 kg),
50 gramų sviesto,
2 svogūnų galvučių,
1-2 petražolių šaknų,
2 morkų,
1 arbatinio šaukštelio medaus,
druskos ir prieskonių (pagal skonį),
1/2 stiklinės šviesaus alaus.


GAMINIMAS:

Paruoštą karpį supjaustykite vidutinio dydžio gabalais, kiek galima daugiau iškaulinkite. Į sviestu suteptą negilų indą sudėkite karpio gabalus, smulkiai supjaustytas daržoves, prieskonius ir supilkite vandenyje praskiestą medų bei užpilkite karpį.

Šį mišinį užvirkite, virkite tol, kol žuvis išvirs. Išvirusią žuvį sudėkite ant lėkštės. Garnyrui paruoškite virtas morkas ir bulves, papuoškite žalumynais. Kaip padažą patiekite ir praskiestą sultinį, kuriame virė žuvis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668