200 g konservuotų pupelių,
200 g sūrio,
0,5 kg faršo (gali būti maišyta jautiena su kiauliena),
paprika,
aitrioji paprika,
svogūnas,
5 skiltelės česnako,
4 pomidorų tyrė arba skardinė pomidorų savo sultyse,
4 šaukštai pomidorų padažo,
druskos,
pipirų,
aitriųjų paprikų pagal skonį,
sviesto ar aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Faršą su smulkintu česnaku ir svogūnu pakepkite keptuvėje svieste ar aliejuje. Sudėkite prieskonius ir smulkintą aitriąją papriką, pjaustytą papriką, pupeles, pomidorų padažą bei pomidorų tyrę. Tiekiant ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Troškinį galima paįvairinti kukurūzais, morkomis, grybais ir pan. Prie troškinio tinka skrebučiai su česnakiniu sviestu bei sūriu.