500 g šviežios baltos žuvies,
kiaušinis,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
šaukštas sviesto,
3 šaukštai avižinių dribsnių,
pusės citrinos sulčių,
morka,
pagal skonį mėgstamų žuvų prieskonių,
druskos,
stiklinė pieno,
2 šaukštai grietinės,
aliejaus (kepti).
GAMINIMAS:
Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir pusvalandžiui pamerkite į pieną - bus gardesnė. Žuvį labai gerai nuvarvinkite ir susmulkinkite. Svogūną, česnakus ir morką nulupkite. Svogūną ir česnakus susmulkinkite. morką sutarkuokite. Daržoves pakepinkite karštuose riebaluose, tada atvėsinkite ir sukrėskite į žuvies masę.
Įmuškite kiaušinį, suberkite avižinius dribsnius, sukrėskite grietinę, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Žuvies masę šaukštu krėskite į keptuvę ir iš abiejų pusių gerai apkepkite karštuose riebaluose. Tiekite su mėgstamu padažu ir šviežių daržovių salotomis.