Žuvies kotletukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies kotletukai


INGREDIENTAI:

500 g šviežios baltos žuvies,
kiaušinis,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
šaukštas sviesto,
3 šaukštai avižinių dribsnių,
pusės citrinos sulčių,
morka,
pagal skonį mėgstamų žuvų prieskonių,
druskos,
stiklinė pieno,
2 šaukštai grietinės,
aliejaus (kepti).


GAMINIMAS:

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir pusvalandžiui pamerkite į pieną - bus gardesnė. Žuvį labai gerai nuvarvinkite ir susmulkinkite. Svogūną, česnakus ir morką nulupkite. Svogūną ir česnakus susmulkinkite. morką sutarkuokite. Daržoves pakepinkite karštuose riebaluose, tada atvėsinkite ir sukrėskite į žuvies masę.

Įmuškite kiaušinį, suberkite avižinius dribsnius, sukrėskite grietinę, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais. Žuvies masę šaukštu krėskite į keptuvę ir iš abiejų pusių gerai apkepkite karštuose riebaluose. Tiekite su mėgstamu padažu ir šviežių daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668