300 g kuskuso,
400 g vištienos filė,
2 saldžiosios paprikos,
100 g konservuotų pievagrybių,
2 morkos,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
50 g šviežių smulkintų bazilikų,
mėgstamo sultinio kubelis,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Iš sultinio kubelio ir 0,5 l vandens išvirkite sultinį. Juo užpilkite kuskuso kruopas ir palaikykite 5 min. Supjaustytą vištieną pakepkite 5 min., po to dėkite tarkuotas ar pjaustytas morkas ir pakepkite.
Tada dėkite pjaustytas paprikas, pievagrybius ir dar pakepkite. Maišant pakepkite keletą minučių, bet neperkepkit. Viską sumaišykite su kuskusu, įpilkite aliejaus, pagardinkite prieskoniais ir bazilikais, sumaišykite.