Kelios mėgstamų salotų gūžės ("Iceberg", "Bionda", "Poly", gražgarsčių, špinatų),
keli sunokę avokadai,
250 g vyšninių pomidorų,
keli agurkai,
100 g parmezano,
100 g fetos,
100 g mažų mocarelos rutuliukų,
50 g kepintų kedrinių pinijų,
50 g kepintų moliūgų sėklų,
50 g graikinių riešutų.
P a d a ž u i:
50 g saulėje džiovintų pomidorų,
druskos,
pipirų,
cukraus pagal skonį,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1-1,5 šaukšto baltojo vyno acto.
GAMINIMAS:
Švarias salotas ir nuluptus avokadus bei agurkus susmulkinkite. Pomidoriukus perpjaukite pusiau. Plonai supjaustykite parmezaną. Kubeliais supjaustykite fetą, sudėkite mažyčius mocarelos rutuliukus. Suberkite visus riešutus. P a d a ž u i reikalingus produktus sutrinkite ar išplakite virtuviniu kombainu ir užpilkite ant salotų.