Varškės ir obuolių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės ir obuolių apkepas


INGREDIENTAI:

500 g nuluptų obuolių be sėklų,
500 g minkštos varškės,
tarkuoto citrinos žievelės geltonio,
2 šaukštų romo,
50 g tirpinto sviesto,
žiupsnelio cinamono,
3 kiaušinių trynių,
2 pakelių vanilinio pudingo,
25 g manų kruopų,
4 g kepimo miltelių,
3 kiaušinių baltymų,
120 g cukraus miltelių,
50 g razinų.


GAMINIMAS:

Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius stambiai supjaustykite ir sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą (25x30). Dubenyje išmaišykite varškę, trynius, sviestą, romą, citrinos žieveles, manų kruopas, kepimo bei pudingo miltelių mišinį.

Standžiai išplakite baltymus su cukraus milteliais. Į varškės masę suberkite razinas, atsargiai įmaišykite baltymus. Gautą masę supilkite ant obuolių ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668