5 bulvės,
2 baklažanai,
2 nedidelės cukinijos,
2 pomidorai,
3 česnako skiltelės,
svogūnas,
2 morkos,
druskos,
2 šaukštai aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
krapų.
GAMINIMAS:
Baklažanus nuplaukite, supjaustykite žiedais, užpilkite 1 l vandens su 2 šaukštais druskos ir palikite 30 minučių. Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Česnakus nuvalykite ir sugrūskite. Svogūnus supjaustykite žiedais.
Morkas nuskuskite ir stambiai sutarkuokite. Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir apkepkite svogūnus, česnakus ir morkas. Tuomet sudėkite bulves, cukinijas ir nusausintus baklažanus. Pagardinkite druska, pipirais ir kepkite 15 minučių nuolat maišant. Pomidorus 30 sekundžių panardinkite į verdantį vandenį, nulupkite odeles.
Minkštimą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į troškinį. Dar kartą išmaišykite, jei reikia - vėl pabarstykite druska ir pipirais, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Pagražinkite kapotais krapais. Tai puikus garnyras prie mėsos patiekalų.