Braškių padažas su mėtomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių padažas su mėtomis


INGREDIENTAI:

300 g braškių,
100 g miltinio cukraus,
45 ml citrinų sulčių,
nedidelis ryšelis mėtų.


GAMINIMAS:

Mėtų lapelius nuskinkite nuo stiebelių. Braškes nuplaukite, nuskabykite vaiskočius. Keletą lapelių ir 2-3 uogas atidėkite. Braškes sutrinkite elektriniu plaktuvu, supilkite citrinų sultis, miltinį cukrų, 1/2 stiklinės ledinio vandens ir smulkintus mėtų lapelius.

Tada dar kartą suplakite. Padažą krėskite į indą, ant viršaus išdėliokite stambiai supjaustytas likusias braškes ir siauromis juostelėmis sukapotus mėtų lapelius. 10-15 minučių palaikykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668