Itališka jautiena su pomidorų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališka jautiena su pomidorų padažu


INGREDIENTAI:

1 1/2 kg jautienos šoninės,
200 ml sauso baltojo vyno,
3 rozmarinų šakelės,
40 ml alyvuogių aliejaus,
800 g pomidorų,
3 česnakų skiltelės,
60 g alyvuogių be kauliukų,
10 g bazilikų,
3 g čiobrelių,
šaukštelis druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite stambiais gabalais, pamerkite į baltojo vyno bei rozmarinų marinatą ir valandą palaikykite. Marinatą nupilkite, o rozmarinai tegul lieka ant mėsos. Gabalėlius apdžiovinkite. Ant kaitrios ugnies gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite mėsą. Stipriai maišydami apkepinkite ją iš visų pusių.

Pomidorus perliekite verdančiu vandeniu, tuomet nulupkite ir sutrinkite elektriniu plaktuvu. Į pomidorų tyrę sudėkite grūstus česnakus, smulkintus bazilikus, čiobrelius ir alyvuogių puseles. Padažą krėskite ant mėsos, pasūdykite ir troškinkite 30-40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668