400 g jautienos,
2 morkų,
200 g mažų grybų,
4 skiltelių česnako,
2 šaukštų sojų padažo,
šviežio imbiero,
2 šaukštų kukurūzų krakmolo,
žiupsnelio svogūnų laiškų,
150 ml jautienos sultinio,
ryžių,
3 lašų aitriųjų pipirų padažo,
juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Supjaustykite mėsą 0,5 cm gabalėliais. Į dubenį supilkite sojų padažą, aitriųjų pipirų, imbierą ar juoduosius pipirus, kukurūzų krakmolą ir mėsos gabalėlius. Viską išmaišykite. Išilgai supjaustykite morkas. Grybus, jei dideli, perpjaukite per pusę. Supjaustykite svogūnų laiškus. Keptuvėje pakaitinkite šaukštą aliejaus, suberkite svogūnus, imbierą ir maišant kaitinkite keletą minučių.
Tada sudėkite morkas, grybus ir kepinkite, kol suminkštės. Išimkite daržoves ir sudėjus į lėkštę uždenkite, kad neatauštų. Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite mėsą, kol paruduos kraštai. Vėl sudėkite daržoves į keptuvę, supilkite sultinio mišinį ir užvirinkite. Patiekite karštą.