Jūrų ešerių ir cukinijų kepsniai su apelsinų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jūrų ešerių ir cukinijų kepsniai su apelsinų padažu


INGREDIENTAI:

800 g jūros ešerio filė,
4 jaunos cukinijos,
apelsinas,
40 g sviesto,
3 šaukštai brendžio,
4 šakelės šviežių petražolių,
aliejaus,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite labai plonomis riekelėmis. Apelsiną numazgokite ir nusausinkite. Aštriu peiliu nupjaukite trečdalį jo žievelės, patroškinkite svieste ant silpnos ugnies dvi minutes, tada ją išimkite. Į indą su sviestu iįspauskite apelsino sultis ir truputį pavirkite.

Įberkite druskos ir pipirų. Sudėkite cukinijas ir tris minutes kepkite ant silpnos ugnies. Tada puodelį nukaiskite, supilkite brendį ir palikite. Aliejumi ištepkite keturis folijos lapus, ant jų išdėliokite pusę cukinijų su padažu. Ant griežinėlių dėkite po gabalėlį žuvies ir pasūdykite.

Tada sukraukite likusias cukinijas. Foliją sandariai užlankstykite. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Suvyniotus kepsnius sudėkite į skardą ir kepkite 15 minučių. Tiekite atvynioję foliją ir papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668