500 g vištienos filė,
200 g špinatų,
100 g pievagrybių,
nedidelis svogūnas,
2 šaukštai pomidorų padažo,
šaukštas sviesto,
pusė stiklinės smulkiai tarkuoto kieto brandinto sūrio,
prieskoninių žolelių mišinio,
druskos ir
pipirų.
GAMINIMAS:
Plonai išmuškite vištieną, pabarstykite druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Palikite pasimarinuoti. Špinatų lapus nuplaukite, nusausinkite. Susmulkinkite pievagrybius. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame svieste, baigiant kepti įmaišykite pievagrybius, sukrėskite pomidorų padažą.
Nukelkite nuo ugnies ir palikite šiek tiek atvėsti, įmaišykite tarkuotą sūrį. Ant išmuštos vištienos dėkite špinatų lapų, užkrėskite paruošto įdaro, susukite suktinuką ir persmeikite mediniu pagaliuku. Susukite suktinukus į foliją, sudėkite į skardą ir kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min. Tiekite su virtais ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.