Bulvių ir kopūstų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir kopūstų troškinys


INGREDIENTAI:

1 kg kopūsto gūžės,
1 kg didelių bulvių,
350 g centimetro dydžio kubeliais supjaustyto bekono mėsos,
2 stiklinių pjaustytų svogūnų,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
3 stiklinių vištienos sultinio.


GAMINIMAS:

Nuplaukite kopūstą, nuimkite pažeistus viršutinius lapus, išskobkite kotą ir padalykite gūžę į keturias lygias dalis. Kiekvieną gūžės ketvirtį išilgai perpjaukite pusiau ir sudėkite (lenktąja puse žemyn) į kepimo formą. Sukamšykite tarp kopūstlapių stambiai pjaustytas bulves. Keptuvėje apie 7 min. pakepkite bekoną, suberkite svogūnus.

Pabarstykite druska, pipirais. Pakepinkite dar 5 min. ir sudėkite prie daržovių. Kepimo formoje esančius produktus užpilkite sultiniu, uždenkite folijos lakštu ir apie pusantros valandos troškinkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių. Prieš patiekiant patiekalą patartina palaikyti apie 10 min. kambario temperatūroje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668