Salotos "Vaišės Triušiui" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos "Vaišės Triušiui"


INGREDIENTAI:

200 g vištienos filė,
300 g bulvių,
300 g grybų (pievagrybių, baravykų ar kitokių),
300 g morkų,
2 kiaušiniai,
150 g svogūnų,
truputis majonezo,
druskos,
krapų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Išvirkite kiaušinius, morkas ir bulves, atvėsinkite, nulupkite. Išvirkite vištienos filė. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir grybus. Keptuvėje su aliejumi pakepkite svogūnus, tada sudėkite grybus ir kepkite apie 15 min. Bulves, morkas ir kiaušinius smulkiai sutarkuokite.

Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais. Į didelę lėkštę dėkite bulves formuodami pailgą morkos formą. Patepkite majonezu. Ant bulvių sluoksnio dėkite grybus. Ant jų - susmulkintą vištieną. Pabarstykite truputį druskos ir patepkite majonezu.

Toliau dėkite kiaušinių sluoksnį ir taip pat patepkite majonezu. Ant viršaus ir šonų sudėkite morkas, suformuodami gražią morkos formą. Vietoj morkos lapų įsmeikite kuokštelį krapų. "Morkoje" peiliu įspauskite rėželius, kad ji atrodytu tikroviškiau.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668