Žirnelių ir bulvių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žirnelių ir bulvių troškinys


INGREDIENTAI:

800 g žirnių,
500 g bulvių,
40 g sviesto,
125 ml vištienos sultinio,
125 ml grietinėlės,
2 kiaušiniųtrynių,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
muskatų riešutų,
pluoštelio šviežių krapų.


GAMINIMAS:

Nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves bei žirnius pakepinkite svieste, supilkite sultinį ir uždengus dangčiu troškinkite maždaug 15 min. Grietinėlę suplakite su kiaušinių tryniais, įmaišykite į troškinį.

Pakaitinkite iki virimo ir nukaiskite. Paskaninkite druska, pipirais ir muskatais, apibarstykite smulkiai kapotais krapais. Patiekiama su kepta žuvies filė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668