Vengriška antiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriška antiena


INGREDIENTAI:

500 g anties krūtinėlės,
1 svogūno,
500 g pomidorų,
400 g raudonosios paprikos,
1 skiltelės česnako,
1,5 šaukšto sviesto,
1 šaukštelio miltų,
druskos.


GAMINIMAS:

Česnaką susmulkinkite. Papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais. Pomidorus nuplikykite ir nulupkite žievelę, supjaustykite skiltelėmis, išimkite sėklas. Mėsą nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su 1 šaukštu sviesto. Į sviestą sudėkite mėsą, pakepinkite nuolat maišant. Įpilkite pusę stiklinės vandens, įdėkite česnako ir troškinkite apie 45 minutes. Po to sudėkite papriką ir pomidorus, kartu troškinkite 15-20 minučių. Patiekite su ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668