4 vištienos krūtinėlių (puselių) filė,
2 skiltelių česnako,
žiupsnelio miltų,
pluoštelio petražolių,
po žiupsnelį druskos ir
pipirų,
1 šaukšto alyvų aliejaus,
80 ml sauso baltojo vyno,
800 g bulvių,
1 didelio svogūno,
200 ml šviežių apelsinų sulčių,
1 aitriosios paprikos ankšties,
2 šaukštų razinų be kauliukų.
GAMINIMAS:
Svogūną supjaustykite šiaudeliais ir pakepinkite, kol pagels. Nuskustas bulves supjaustykite į 4 dalis, sudėkite į tą pačią keptuvę, pasūdykite, supilkite apelsinų sultis ir uždengus dangčiu troškinkite, kol suminkštės. Paprikos ankštį sukapokite ir kartu su razinomis suberkite į bulves.
Vištienos krūtinėles supjaustykite juostelėmis, pagardinkite druska, pipirais ir apvoliojus miltais iškepkite kitoje keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kai apversite, sudėkite sukapotą česnaką, supilkite vyną ir dar šiek tiek patroškinus sudėkite į bulvių troškinį. Patiekite pabarščius kapotomis petražolėmis. Prie šio troškinio tinka tas pats sausas baltasis vynas.