Troškinta lydeka su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta lydeka su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

1 kg lydekos,
10 pievagrybių,
2 svogūnų,
1 citrinos žievelės,
2 šaukštų sviesto,
1 stiklinės balto sausojo vyno,
2 kiaušinių trynių,
1/2 šaukšto miltų,
petražolių,
druskos,
pipirų.

P a p u o š i m u i:
citrinos,
alyvuogių,
kaparėlių.


GAMINIMAS:

Pievagrybius supjaustykite skiltelėmis, svogūnus - plonais pusžiedžiais. Grybus ir svogūnus šiek tiek apkepkite su sviestu. Paruoštą žuvį supjaustykite gabalais ir apkepkite kartu su svogūnais ir grybais. Įberkite žalumynų, tarkuotos citrinos žievelės.

Įpilkite vyną ir troškinkite, uždengus dangtį, ant mažos ugnies. Miltus pakepkite su sviestu, praskieskite vandeniu ir supilkite į žuvį 7 min. iki troškinimo pabaigos. Paruoštą žuvį išdėliokite lėkštėje. Į padažą maišant supilkite trynius, šiek tiek pakaitinkite ir apliekite žuvį. Patiekite su daržovių salotomis. Papuoškite citrinos griežinėliais, alyvuogėmis ir kaparėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668