Bretoniškas pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bretoniškas pyragas


INGREDIENTAI:

250 g miltų,
125 g cukraus,
3 kiaušiniai,
0,5l. pieno,
100 g razinų,
šaukštas romo,
15 g sviesto arba margarino,
druskos.


GAMINIMAS:

1. Razinas nuplauname ir išmirkome rome.
2. Miltus, cukrų, žiupsnelį druskos ir paplaktus kiaušinius išmaišome mediniu šaukštu. Po truputį supilame šaltą pieną, o pabaigoje sudedame razinas.
3. Gilų, karščiui atsparų indą patepame riebalais. Supilame į jį tešlą ir kepame 200° C karštumo orkaitėje 25 minutes. Sumažiname kaitrą ir kepame dar 1 val. - 1 val. 30 minučių.
4. Pyragą tiekiame atvėsintą inde, kuriame kepė.

Pastabos:
Gaminimo laikas: 1 val. 50 min. Porcijoje: apie 400 kcal (6 porcijos)
Razinas galima pakeisti džiovintomis slyvomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668