Guliašas su paprikomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Guliašas su paprikomis


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos filė,
po 2 šaukštus sviesto ir pomidorų pastos,
3 svogūnų,
4 skiltelių česnako,
300 ml raudonojo vyno,
500 ml jautienos sultinio,
po 2 raudonas ir žalias paprikas,
po 1 šaukštelį miltų,
mairūnų,
rozmarinų ir
džiovintų čiobrelių,
2 šaukštelių maltų paprikų,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
druskos,
2 laurų lapelių.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplaukite, supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska bei pipirais. Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepinkite mėsą. Svogūnus ir česnako skilteles nuvalykite, susmulkinkite, sudėkite į keptuvę su mėsa. Sudėkite pomidorų pastą, įberkite paprikos miltelių ir dar pakepinkite.

Supilkite vyną, sultinį, įdėkite laurų lapų, rozmarinų, mairūnų ir čiobrelių. Pakaitinkite, kol užvirs, ir uždengus dangčiu troškinkite apie 1 val. ant minimalios ugnies. Išvalytas paprikas supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite į troškinį ir dar apie 20 min. troškinkite. Pagardinkite druska, pipirais, sutirštinkite miltais. Kai patiekalas bus paruoštas, papuoškite žalumynais ir patiekite. Garnyrui galite išvirti makaronų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668