Marokietiškas guliašas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marokietiškas guliašas


INGREDIENTAI:

300 g minkštos veršienos,
400 g moliūgo,
po 1 svogūną,
obuolį,
160 g virtų bulvių kukulių (tinka pirktiniai šaldyti),
1 šaukštelio miltų,
po 1 šaukštą grietinėlės,
sviesto,
2 stiklinių vandens,
2 šaukštų šviežių petražolių lapelių,
po žiupsnelį druskos,
cukraus,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite gabaliukais maždaug po 30 g, pabarstykite druska, pipirais ir apkepinkite svieste su smulkintais svogūnais. Kai mėsa pasidengs rusva plutele, pabarstykite miltais ir dar 3 min. pakepinkite. Suberkite supjaustytą obuolį, supilkite karštą grietinėlę, vandenį ir uždengus dangčiu troškinkite, kol mėsa pasidarys minkšta.

Iš moliūgo minkštimo išskobkite kukulius. Pusę jų išvirkite aliejuje, o kitus sudėkite į nedidelį kiekį verdančio vandens ir išvirkite ant labai silpnos ugnies. Bulvių kukulius taip pat išvirkite. Guliašą pabarstykite žalumynais ir patiekite su moliūgų bei bulvių kukuliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668