3 didelės kriaušės,
1 citrinos sultys,
150 g rokforo sūrio,
100 g maskarponės sūrio,
žalumynų,
15 graikinių riešutų,
šviežiai maltų baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Kriaušes nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Juos sudėkite į salotinę ir apšlakstykite citrinų sultimis. Įpilkite vandens, kad gabalėlius apsemtų, ir palikite. Dubenėlyje šaukštu sumaigykite rokforo sūrį, sudėkite maskarponę ir kruopščiai sumaišykite iki vientisos masės,
Paskaninkite pipirais ir dėkite į šaldytuvą. Kiekvieną kriaušės riekelę nusausinkite popieriniu rankšluoščiu ir aptepkite šaukšteliu sūrio kremo. Viršų pabarstykite smulkintais graikiniais riešutais, papuoškite žalumynais. Tiekite prie aperityvo.