Jautiena su porais ir pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena su porais ir pomidorais


INGREDIENTAI:

0,5 kg jautienos,
2 nedidelių porų,
1 svogūno,
1 česnako skiltelės,
150 g vynuoginių pomidorų,
4 šaukštų aliejaus,
60 ml daržovių sultinio,
50 ml raudonojo vyno,
1 šaukšto bulvių krakmolo,
rozmarino šakelės,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Porus nuplaukite ir supjaustykite ritinėliais, 2 min. įdėkite į lengvai pasūdytą verdantį vandenį, po to išimkite ir prliekite šaltu vandeniu. Mėsą nuplaukite, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite mėsą. Tada pakepkite smulkintą svogūną, česnaką, rozmarino lapelius. Po to suberkite pomidorus, trumpai (apie 2 min.) apkepkite ir sudėkite į indą.

Į keptuvę supilkite daržovių sultinį, vyną ir virkite 5 min. Bulvių krakmolą sumaišykite su šlakeliu vandens ir supilkite į keptuvę, įberkite žiupsnelį druskos, pipirų. Į padažą sudėkite iškepusią mėsą su pomidorais, porus truputį pakepinkite ir į stalą patiekite su prancūzišku batonu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668