Antiena su granatų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Antiena su granatų padažu


INGREDIENTAI:

500 g ančių krūtinėlių filė,
2 šaukštai skysto medaus,
0,5 šaukšto malto imbiero,
0,5 šaukšto malto cinamono,
0,5 šaukšto maltų juodųjų pipirų,
druskos.

P a d a ž u i:
2 šaukštai cukraus,
500 ml granatų sulčių,
šaukštas vištienos sultinio,
šaukštas žaliosios kario pastos,
šaukštelis balzaminio acto,
0,5 šaukštelio kmynų,
šaukštelis kukurūzų krakmolo arba padažo tirštiklio,
akmens druskos.


GAMINIMAS:

Dėkite filė į keptuvę. Luktelėkite, kol gražiai apskrus viena gabalo pusė, tada apkepkite kitą. Dėkite į kepimo indą. Aptepkite medumi, apibarstykite prieskoniais bei druska. Kepkite 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 25 minutes. Keptuvėje su storu dugnu ištirpinkite cukrų.

Suberkite kmynus, sukrėskite žaliąją kario pastą, išmaišykite. Supilkite granatų sultis bei sultinį ir virkite ant silpnos ugnies apie 25 minutes (kol liks maždaug 300 ml padažo). Sutirštinkite specialiu tirštikliu arba kukurūzų krakmolu (pilkite į padažą prieš tai išmaišius nedideliame kiekyje šalto vandens). Pagal skonį pasūdykite, išmaišykite ir apliekite karštą kepsnį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668