1 baklažano,
1 cukinijos,
2 morkų,
3 pomidorų,
Parmezano sūrio (arba kitokio kietesnio sūrio).
GAMINIMAS:
Baklažaną, cukiniją, morkas ir pomidorus supjaustykite plonomis juostelėmis. Baklažaną ir cukiniją 30 min. palaikykite pasūdytame vandenyje. Tuomet juosteles nusausinkite. Morkas patepkite su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Daržoves iš abiejų pusių apkepkite ant grotelių, kad išryškėtų grotelių juostelės.
Į kepimo indą dėkite sluoksnį baklažanų, apibarstykite tarkuotų Parmezano sūriu, tuomet dėkite sluoksnį cukinijų, vėl tarkuoto sūrio, tada eilė morkų sluoksniui, sūriui ir galiausiai pomidorams, o ant viršaus sūrio. Sluoksniuotį kelioms minutėms pašaukite į karštą orkaitę, kad sūris išsilydytų.