Avokadų ir varškės užtepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokadų ir varškės užtepas


INGREDIENTAI:

2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 česnako skiltelių,
200 g grūdėtosios varškės,
avokado,
pomidoro arba saujos vyšninių pomidorų,
šaukšto žaliojo "Pesto" bazilikų padažo.


GAMINIMAS:

Duonos riekeles apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir 5 min. paskrudinkite 250 laipsnių karštumo orkaitėje. Įtrinkite jas česnaku. Sumaišykite grūdėtąją varškę, nuluptą ir supjaustytą avokadą, susmulkintus pomidorus ir žaliąjį padažą. Užtepkite ant duonos ir patiekite.

Žaliąjį bazilikų padažą galite pasigaminti namuose: šviežią baziliką sutrinkite kartu su smulkinta česnako skiltele; pagardinkite druska ir raudonėliu. Įberkite paskrudintų kedrų riešutų, 0,5 stiklinės tarkuoto kieto sūrio, viską sugrūskite arba sumalkite. Į masę įpilkite šaukštelį citrinų sulčių ir alyvuogių aliejaus tiek, kad padažas nebūtų nei per skystas, nei per tirštas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668