Lašišinis upėtakis su krevetėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišinis upėtakis su krevetėmis


INGREDIENTAI:

1 lašišinis upėtakis (apie 2,5-2,8 kg).

M a r i n a t u i:
1 svogūnas,
4 laurų lapeliai,
4 nemalti juodieji pipirai,
truputis acto,
druskos.

G a r n y r u i:
40 g želatinos,
1 ilgavaisis agurkas,
2 citrinos,
250 g paruoštų tigrinių krevečių,
1 raudona paprika,
truputis krapų.


GAMINIMAS:

Iš marinatui skirtų produktų išvirkite marinatą. Į jį dėkite nuvalytą lašišinį upėtakį ir virkite ant labai mažos ugnies apie 2 val. Išvirusį upėtakį išimkite ir atvėsinkite. Tada atsargiai, nesuardydami žuvies, išimkite kaulus. Agurką supjaustykite griežinėliais, nuplikykite verdančiu vandeniu, atvėsinkite. Žuvies sultinyje ištirpinkite želatiną.

Šiuo sultiniu apšlakstykite kiekvieną agurko griežinėlį ir dėkite ant lašišinio upėtakio, imituodami žuvies žvynus. Aplink upėtakį išdėliokite krevetes, citrinų griežinėlius, paprikų gabalėlius ir papuoškite krapų šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668