Menkių vėrinukai (Advento valgiai) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkių vėrinukai (Advento valgiai)


INGREDIENTAI:

700 g išvalytų menkių,
3 česnako skiltelės,
3 geltonos saldžiosios paprikos,
4 žaliosios citrinos,
džiovintų bazilikų,
pagal skonį druskos ir
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Česnakus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį, suberkite bazilikus, užpilkite aliejumi ir palikite 2-3 valandoms pastovėti. Žuvį supjaustykite stambiais gabalais, apibarstykite maltais juodaisiais pipirais, druska, apšlakstykite dviejų citrinų sultimis ir palikite pusvalandžiui, kad pasimarinuotų.

Likusias citrinas supjaustykite pusgriežinėliais. Saldžiąsias paprikas perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite stambiais gabalais. Ant konditerinių iešmelių pakaitomis suverkite žuvų bei paprikų gabalėlius ir citrinų griežinėlius. Vėrinukus apšlakstykite česnakiniu aliejumi ir iškepkite ant grotelių. Puoškite citrinų griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668