10 vidutinio dydžio bulbių,
3 kiaušinių tryniai,
2 kiaušiniai,
2 šaukšteliai šviežių citrinų sulčių,
2 stiklinės daržovių sultinio,
2 svogūnai,
pagal skonį druskos,
keli juodieji pipirai,
žiupsnis bazilikų,
ryšulėlis šviežių krapų,
4 šaukštai sojų pieno.
GAMINIMAS:
Kiaušinius kietai išvirkite. Bulves nuskuskite. Didesniame puode įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus. Suberkite stambiai pjaustytas bulves ir maišant porą minučių pakepinkite. Supilkite daržovių sultinį (jei bulvių jis neapsemia, papildomai įpilkite vandens), suberkite juoduosius pipirus, bazilikus, pagal skonį pasūdykite ir virkite, kol bulvės suminkštės.
Sutrinkite elektriniu plakikliu. Į dubenį sudėkite kiaušinių trynius ir kiek paplakite šakute. Supilkite sojų pieną, tada įmaišykite citrinų sultis. Trintą sriubą vėl užvirinkite, maišant į ją supilkite plaktus kiaušinius ir kiek pakaitinkite. Į kiekvieną dubenį įberkite po žiupsnį smulkintų šviežių krapų, įpilkite sriubos. Tiekiant papildomai įdėkite po kelis virtų kiaušinių griežinėlius, įmeskite krapų šakelių.