4 dideli apelsinai,
4 kiviai,
50 ml medaus,
50 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių,
2 šaukštai konjako (nebūtinai),
3 šaukštai žemės, lazdynų arba graikinių riešutų,
2 šaukštai razinų.
GAMINIMAS:
Jei naudosite žemės riešutus, trumpai pakepinkite juos orkaitėje, pašalinkite luobeles ir susmulkinkite. Razinas gerai nuplaukite ir palikite nusivarvėti. Nulupkite apelsinus, padalykite skiltelėmis, perpjaukite perpus. Jei odelės labai kietos, jas pašalinkite. Nulupkite ir supjaustykite gabalėliais kivius.
Nedideliame inde sumaišykite medų ir apelsinų sultis. Maišykite, kol ištirps medus. Galite įpilti šlakelį konjako. Palikite valandėlę pastovėti. Į stiklines taures sluoksniais sudėkite apelsinus ir kivius, užpilkite medaus ir riešutų padažo, dar uždėkite šaukštą plaktos grietinėlės.