Apelsininiai sausainukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsininiai sausainukai


INGREDIENTAI:

500 g marcipaninės masės,
250 ml vandens,
1/2 apelsino žievelė,
75 g cukraus,
šokoladinio glajaus,
kakavos miltelių,
cukraus pudros.


GAMINIMAS:

Apelsino žievelę susmulkinkite (be baltosios dalies), užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir palaikykite į val. Tada išgriebkite žieveles ir suminkykite kartu su marcipanine mase. Suformuokite nedidelius rutuliukus (išeina apie 25 ), pamirkykite juos šokoladiniame glajuje ir apvoliokite kakavos miltelių ir cukraus pudros mišinyje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668