1 l žirnių,
0,5 kg kiaulienos,
2 morkų,
2 bulvių,
2 šaukštų sviesto,
1 stiklinės grietinės,
1 svogūno,
1 šaukštelio miltų,
druskos,
pipirų,
laurų lapelių,
vandens.
GAMINIMAS:
Išmirkytus žirnius suberkite į verdantį vandenį ir truputį pavirinkite, paskui sudėkite smulkiai supjaustytas morkas ir bulves. Mėsą supjaustykite smulkiai gabaliukais, apkepkite svieste ir dėkite į kitą puodą. Smulkiai supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną supilkite ant mėsos.
Ant mėsos viršaus suberkite morkas, bulves, žirnius. Uždenkite dangtį ir šutinkite. Jei trūksta skysčio, įpilkite truputį vandens. Kai mėsa suminkštės, įberkite druskos, pipirų, įdėkite laurų lapelių. Į grietinę sudėkite miltus, išmaišykite ir supilkite į šustinę. Dar kelias minutes virkite, puodą nukaiskite ir mediniu šaukštu išmaišykite.