120 g miltų,
1 šaukštelis druskos,
300 ml pieno,
3 kiaušiniai,
50 g taukų arba aliejaus,
12 gilesnių apskritų formelių.
GAMINIMAS:
Miltus sumaišykite su druska, įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol masė taps vientisa. Tada maišydami supilkite pieną ir 30 min. tešlą laikykite šaldytuve. Orkaitę įkaitinkite iki 240 laipsnių. Į kiekvieną formelę įdėkite šiek tiek taukų arba įpilkite truputėlį aliejaus.
Formeles su riebalais įdėkite į orkaitę ir palaikykite apie 8 min., kad riebalai gerai įkaistų. Tada į formeles įpilkite tiek tešlos, kad pripildytų jas iki pusės, ir tuoj pat įdėkite atgal į orkaitę. Kepkite apie 10 min., tuomet sumažinkite temperatūrą iki 200 laipsnių.
Kepkite dar 15 min. Jei norite, kad pudingiukų apačia irgi apskrustų, likus 5 min. iki kepimo pabaigos juos išimkite iš formelių ir apverskite, kad apkeptų kita pusė.