Sausainiai prie vyno, alaus receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sausainiai prie vyno, alaus


INGREDIENTAI:

po 750 g sūrio ir
nešalto sviesto,
125 ml pieno,
1 kg miltų,
6 virtų trynių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
maltos saldžiosios paprikos,
1 trynio aptepti,
sezamų,
aguonų,
saulėgrąžų,
riešutų ir pan. paviršiui apibarstyti.


GAMINIMAS:

Sutarkuotą sūrį, virtus trynius, druską, papriką, pipirus gerai sumaišykite, įminkykite miltus. Tešlą valandą palaikykite šaldytuve ir iškočiokite maždaug 7 mm storio lakštą.

Suformuokite norimos formos kepinukus (riestainėlius, žiedelius, persuktus lazdeles ir pan., sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, aptepkite tryniu ir apibarstykite įvairiais pabarstais: aguonomis, sezamų sėklomis, saulėgrąžomis, kmynais ir pan. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668