Uogų putėsiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Uogų putėsiai


INGREDIENTAI:

3 stiklinių riebaus pieno,
3 pakelių braškinės želė,
1,5 stiklinės vandens,
150 g pieninio šokolado.

P a p u o š i m u i:
šaldytų braškių ar kitų uogų,
šviežių mėtų lapelių.


GAMINIMAS:

Želė užpilkite virintu vandeniu, maišant pakaitinkite, kad ištirptų, nukaiskite ir ataušinkite. Į plakikliu plakamą atšaldytą pieną po truputį supilkite jau tirštėjančią želė. Išplakite iki putų, supilkite į aliuminio folija išklotą pailgą formą ir pastatykite 2-3 val. šaltai, kol sustings.

Atšalusį desertą išverskite į pailgą lėkštę ir nuimkite foliją. Paviršių padenkite karšto vandens vonelėje ištirpintu šokoladu ir dar 20-30 min. palaikykite šaltai, kol sukietės. Prieš patiekiant supjaustykite porcijomis, papuoškite uogomis bei mėtų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668