200 g miltų,
2 nubrauktų šaukštelių kepimo miltelių,
4 kiaušinių,
2 šaukštelių malto cinamono,
po 150 g netiršto medaus,
kapotų lazdynų riešutų,
datulių,
džiovintų figų,
razinų,
125 g cukatų (citrininių),
1 šaukšto romo.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išplakite iki putų, supilkite romą, medų ir įplakite su kepimo milteliais bei cinamonu sumaišytus miltus. Figas ir datules supjaustykite stambiau, cukatus - smulkiai. Figas, datules, cukatus, kapotus riešutus, razinas suberkite į tešlą ir išmaišykite.
Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą kekso formą. Kepkite iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Iškepusią duonelę išimkite iš formos, ataušinkite ir 2-3 dienas palaikykite suvyniojus į aliuminio foliją.