Vaisių duonelė su medumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisių duonelė su medumi


INGREDIENTAI:

200 g miltų,
2 nubrauktų šaukštelių kepimo miltelių,
4 kiaušinių,
2 šaukštelių malto cinamono,
po 150 g netiršto medaus,
kapotų lazdynų riešutų,
datulių,
džiovintų figų,
razinų,
125 g cukatų (citrininių),
1 šaukšto romo.


GAMINIMAS:

Kiaušinius išplakite iki putų, supilkite romą, medų ir įplakite su kepimo milteliais bei cinamonu sumaišytus miltus. Figas ir datules supjaustykite stambiau, cukatus - smulkiai. Figas, datules, cukatus, kapotus riešutus, razinas suberkite į tešlą ir išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą kekso formą. Kepkite iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Iškepusią duonelę išimkite iš formos, ataušinkite ir 2-3 dienas palaikykite suvyniojus į aliuminio foliją.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668