300 g medaus,
100 g cukraus,
50 g sviesto,
50 g grietinės,
50 g kapotų riešutų,
50 g cukatų,
500 g miltų,
1 citrinos,
1 šaukštelio prieskonių meduoliams,
10 g kepimo miltelių.
GAMINIMAS:
Medų, cukrų ir sviestą pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps. Riešutus ir cukatus smulkiai sukapokite ir sudėkite į masę. Sumaišykite grietine su citrinų sultimis ir smulkiai tarkuota citrinos žievele.
Galiausiai sudėkite miltus, sumaišykite su kepimo milteliais, ir viską gerai išminkykite. Gautą tešlą palikite pastovėti porą valandų, tuomet iškočiokite ir darykite 2-3 cm dydžio apskritimus. Viršų pabarstykite cukrumi ir kepkite 15 min. 180 laipsnių orkaitėje.