335 g miltinio cukraus,
225 g minkšto sviesto,
4 kiaušiniai,
335 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
400 g natūralaus jogurto,
skysto medaus.
GAMINIMAS:
1. Apskritą 18 cm skersmens kepimo formą patepame sviestu ir išklojame pergamentiniu popieriumi.
2. Išsukame cukrų su sviestu. Po vieną, toliau sukdami sudedame kiaušinius.
3. Įdedame 225 g jogurto, suberiame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome. Dedame į kepimo formą ir kepame 180° C karštumo orkaitėje valandą.
4. Apibarstome miltiniu cukrumi.
5. Tiekiame supjaustytą gabalėliais, šalia įdedame jogurto ir medaus.
Pastabos:
Gaminimo laikas: 1 val. 10 min. Porcijoje: apie 790 kcal (6 porcijos)
Šis tortas yra puikaus citrinų skonio, nors citrinų jame nėra.