Riestainiukai su aguonomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Riestainiukai su aguonomis


INGREDIENTAI:

2 kiaušinių,
2 šaukštų grietinės,
200 g varškės,
kepimo miltelių,
1-1,5 stiklinės miltų,
1 pakelio vanilinio cukraus,
0,5 stiklinės aguonų,
aliejaus,
cukraus.


GAMINIMAS:

Grietinę gerai išsukite su varške. Suberkite vanilinį cukrų, supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite aguonas, miltus, persijotus su kepimo milteliais. Jei reikia, įberkite cukraus. Išminkykite tešlą. Ją iškočiokite ir stikline išspauskite skrituliukus.

Iš jų mažesne stiklinaite išspauskite mažesnius skritukiukus. Aliejų užvirinkite ir dėkite į jį rietainiukus. Kai parusvės viena pusė, apverskite kitą. Išgriebkite iš aliejaus, atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudrą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668