4 kalakutienos filė gabaliukai po 175 g,
3 šaukšteliai miltų,
1 kiaušinis,
60 g maltų džiūvėsėlių,
druskos,
pipirų,
2 šaukšteliai aliejaus,
1 šaukštas sviesto,
griežinėlis citrinos,
petražolių.
GAMINIMAS:
Miltus sumaišykite su druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Suformuokite ovalios formos kalakutienos kepsnius, pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Paruoštus kepsnius 30 min. laikykite šaldytuve.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įdėkite sviesto, įkaitinkite ir kepkite pjausnį iš abiejų pusių 10 min. Patiekite su virtais makaronais. Puoškite citrinos griežinėliais ir kapotomis petražolėmis.