T e š l a i:
3 stiklinių miltų,
1 kiaušinio,
2/3 stiklinės vandens,
1/2 šaukštelio druskos.
Į d a r u i:
500 g varškės,
1 kiaušinio,
3 šaukštų razinų,
2 šaukštų cukraus,
druskos.
GAMINIMAS:
Paruoškite tešlą. Miltus persijokite per sietelį, padarykite duobutę ir įkulkite kiaušinį, supilkite šiltą vandenį, įberkite druskos, išminkykite tešlą ir 30 min. palaikykite. Razinas sumaišykite su varške, žiupsneliu druskos, kiaušiniu ir cukrumi.
Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, ant jų dėkite šaukštelį įdaro, tada perlenkite pusiau, sulipdykite kraštus ir dėkite į verdantį vandenį. Išvirus patiekite su grietine.