Marinuota menkė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuota menkė


INGREDIENTAI:

500 g menkės,
40 g miltų,
1/2 šaukštelio druskos,
maltų juodųjų pipirų,
300 ml vyno acto,
0,5 l vandens,
1 laurų lapo,
1 ropinio svogūno,
7 juodųjų pipirų žirnelių,
1 šaukšto miltų,
1 šaukštelio kario,
augalinio aliejaus.


GAMINIMAS:

Žuvį supjaustykite 2 cm storio gabalais, apvoliokite miltuose ir apkepkite ant stiprios ugnies. Į vandenį supilkite vyno actą, įdėkite juodųjų pipirų žirnelių, laurų lapą, žiedais supjaustytą svogūną ir pavirkite, kol svogūnas šiek tiek suminkštės.

Miltus sumaišykite su kariu, įpilkite pusę šaukštelio acto, gerai išmaišykite ir supilkite į likusį marinatą. Šį mišinį virkite 2 min. Žuvį užpilkite paruoštu mišiniu ir padėkite į šaldytuvą 2 dienoms.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668