Kaštonų kava receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaštonų kava


INGREDIENTAI:

3 šaukštai paruoštų kaštonų,
0,5 litro vandens,
0,5 litro pieno,
truputis druskos.


GAMINIMAS:

Kaštonus rinkite vėlų rudenį. Tada jie būna visiškai subrendę ir daug lengviau lukštenasi. Rudą odelę nulupkite ir nuluptus kaštonus pavirkite piene, kol suminkštės. Tada apdžiovinkite ir sumalkite mėsmale. Maltą masę plonu sluoksniu paskleiskite skardoje ir džiovinkite.

Baigiant džiovinti padidinkite temperatūrą, kad kaštonai apskrustų iki rusvos spalvos. Apskrudintus kaštonus sumalkite kavamale. Pieną su vandeniu užvirinkite, sudėkite kaštonų miltelius, įberkite truputį druskos. Kavą užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir uždengtą palaikykite 4-5 minutes, kad tirščiai nusėstų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668