Silke įdaryti pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Silke įdaryti pyragėliai


INGREDIENTAI:

160 g miltų,
130 g sviesto,
5 kiaušinių,
160 g vandens,
po žiupsnelį druskos,
cukraus,
100 g riebaus varškės sūrio,
2 šaukštų šviežių krapų ir
svogūnų laiškų,
150 g sūdytų silkių filė.


GAMINIMAS:

Paruoškite plikytą tešlą: į verdantį vandenį sudėkite sviestą, druską, cukrų. Kai tik sviestas išsilydys, suberkite miltus ir intensyviai maišant 5-7 min. virinkite, po to nukaiskite ir atvėsinkite iki 60 laipsnių.

Į plakamą tešlą po vieną įmuškite kiaušinius. Vienalytę tešlą šaukštu sudėkite į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą kepimo skardą - tešlos gumulėliai turi būti nedideli, išdėlioti vienas nuo kito per 3 cm, kad kepant nesusijungtų. Pyragėlius kepkite apie 25 min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje, po to temperatūrą sumažinkite iki 100 laipsnių ir dar kepkite maždaug 10 min.

Paruoškite įdarą: smulkintuvu suplakite sūrį ir sviestą, įmaišykite smulkiai supjaustytą silkių filė ir svogūnų laiškus. Nupjovus viršutines pyragėlių dalis, prikimškite juos silkių įdaro, pabarstykite petražolėmis ir vėl užvožkite "dangtelius".

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668