Marinuota silkė su prieskoniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuota silkė su prieskoniais


INGREDIENTAI:

500 g sūdytų silkių (su pieniais),
1 šaukšto pieno,
1 šaukšto smulkintų petražolių,
1 šaukšto kaparių,
4 svogūnų,
1 laurų lapo,
4 šaukštų aliejaus,
1/2 stiklinės 6 proc. acto,
0,25 šaukštelio citrinų sulčių,
cukraus,
pipirų.


GAMINIMAS:

Išmirkytą silkę nuvalykite, išimkite kaulą ir ašakas. Filė suvyniokite į pergamentinį popierių, išteptą sviestu, įdėkite į vidutiniškai įkaitintą orkaitę ir patroškinkite 10 min. Išimkite, ataušinkite, supjaustykite gabalėliais. Užvirinkite 1/4 stiklinės vandens su citrinos žievele, sultimis, laurų lapu, supilkite actą ir ataušinkite.

Pienius ištrinkite per sietelį, sumaišykite su kapariais, žiupsneliu pipirų ir cukraus, petražolėmis, išmaišykite su perkoštu marinatu ir susmulkintais svogūnais. Silkių filė sudėkite į stiklainį, uždenkite ir 2-3 dienas palaikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668