Žuvies filė alaus tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies filė alaus tešloje


INGREDIENTAI:

800 g žuvies filė (menkės ar lydekos),
250 g miltų,
2 kiaušinių,
1 stiklinės šviesaus alaus,
2-3 skiltelių česnako,
šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero,
1 citrinos sulčių,
druskos,
pipirų,
aitriosios paprikos miltelių,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Indelyje sumaišykite citrinų sultis, smulkintą česnaką, imbierą, žiupsnelį druskos ir pipirų. Šį marinatą užpilkite ant gabaliukais supjaustytos žuvies ir padėkite 30 min. Dubenyje sumaišykite alų, kiaušinius ir persijotus miltus.

Į tešlą įberkite žiupsnelį aitriosios paprikos prieskonių, išmaišykite ir padėkite 20 min. Įkaitinkite aliejų, į tešlą pamirkykite žuvies gabaliukus ir kepkite juos apie 4-5 min., kol gražiai apskrus. Iškeptus padėkite ant popierinės servetėlės nuvarvėti ir patiekite į stalą su daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668