Kepta nugarinė su medumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta nugarinė su medumi


INGREDIENTAI:

400 g kiaulienos nugarinės,
2 šaukštų sojų padažo,
50 ml citrinų sulčių,
50 g medaus,
šaukšto baltojo padažo,
2 skiltelių česnako,
200 ml jautienos sultinio.


GAMINIMAS:

Indelyje sumaišykite citrinų sultis, medų, sojų padažą ir vyną, po to įberkite smulkintas česnakų skilteles. Paruoštu marinatu apliekite nuplautą ir nusausintą kiaulieną ir parą palaikykite šaldytuve.

Pamarinuotą mėsą dėkite į kepimo skardą, supilkite sultinį ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Kepkite apie 1 val. Patiekite su keptomis, neluptomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668